GROEP HOP ERMELO ©

Informant mw. Jeanne Dijkstra eindredacteur Ermelo Weekblad aan de Raad voor de Journalistiek: "Van alle kanten komen berichten dat Groep Hop moet worden doodgezwegen"

Groep Hop is ontstaan op de Veluwe en in de periode 2006 - 2018 is er nog niets veranderd en moet Groep Hop kost wat kost worden doodgezwegen. In 2006 deden we mee in Ermelo, in 2007 in de provincie Gelderland, in 2010 in Ermelo, Rheden, Zoetermeer en in 2014 in negen gemeenten, Dronten, Ermelo, Harderwijk, Putten, Lelystad, Zoetermeer, Oldambt, Rheden en Purmerend.

Stem Wijzer! Stem Groep Hop. De politieke groepering Groep Hop wil in 2018 weer meedoen aan de verkiezingen gemeenteraad in Ermelo. Kent u iemand in Ermelo vraag of hij/zij in 2018 Groep Hop wil stemmen om een frisse wind door het gemeentehuis te laten waaien.

 

 

Uitnodiging Groep Hop en snelle bevestiging Hop om mee te doen aan verkiezingsdebat 2014 voortgezet onderwijs in Ermelo

https://twitter.com/LJScheijgrond‎ from Lukas Scheijgrond (@LJScheijgrond). Docent Maatschappijleer - C.C. Groevenbeek Ermelo, Studiebegeleider J. Hop groephop@gmail.com 22 feb. (6 dagen geleden) aan Scheijgrond Geachte heer/mevrouw,  Dank u voor uw uitnodiging voor een scholierendebat in aanloop naar de verkiezingen gemeenteraad 2014.  Hierbij bevestig ik aanwezig te zijn.  Met vriendelijke groet,  Jan Hop  Op 21 februari 2014 14:30 schreef Scheijgrond L. :   Geachte heer Hop, Komende vrijdag wordt er op christelijk college Groevenbeek een debat georganiseerd tussen de lijsttrekkers van de politieke partijen die al in de Ermelose gemeenteraad vertegenwoordigd zijn. Er zijn echter twee partijen die wel mee doen aan de verkiezingen, maar nog niet vertegenwoordigd zijn. Uw partij is daar één van. Daarom willen we voorafgaand en na afloop van het debat ook uw partij gelegenheid geven om promotiemateriaal uit te stallen. Vanaf 10:45 uur heten we u graag welkom. U kunt zich melden bij de receptie. Graag hoor ik of u aanwezig zult zijn. Met vriendelijke groet, L.J. Scheijgrond

 

 

 

Een compliment van Hop aan het CDA voor de "succesvolle vernedering" van lijsttrekker J. Hop (Groep Hop) voor de ogen van honderden leerlingen van het CHRISTELIJK? College Groevenbeek Ermelo

WAARSCHUWING! Dit is geen grapje maar keiharde realiteit tijdens de verkiezingen gemeenteraad Ermelo 2014 zichtbaar gemaakt met foto's van lijsttrekker Groep Hop Ermelo J. Hop. Bekijk hun uitgestreken gezichten op het podium vrolijk en blij over de vernedering van Hop voor de ogen van honderden scholieren in het Ermelose voortgezet onderwijs.

 

Ermelo. 28-02-2014. CDA organiseert op de Christelijke? Scholengemeenschap Groevenbeek een politiek debat met scholieren voortgezet onderwijs H5/A6 locatie scholengemeenschap Groevenbeek. Het CDA Ermelo organiseerde vrijdag 28 februari 2014 net als 4 jaar geleden, het Groevenbeekdebat samen met Christelijk College Groevenbeek. Het verschil met vier jaar geleden is dat Groep Hop in 2014 wel netjes uitgenodigd voor dit politiek debat en J. Hop van Groep Hop heeft deelname aan dit Ermelose scholierendebat gelijk bevestigd.

Het begon leuk en vriendelijk. Hop legde visitekaartjes op iedere stoel in de zaal voor de honderden leerlingen die het debat gingen bijwonen. De sfeer leek vriendelijk en alle lijsttrekkers gingen samen met de onderdirecteur van deze school gezellig een kopje koffie drinken in een leerkrachtenkamer. Ik had gewaarschuwd moeten zijn het was allemaal een beetje te vriendelijk. Terug in de grote zaal op deze school was er een onaangename verrassing voor Hop. Er stonden maar zes stoelen op het podium in de zaal en het door het CDA georganiseerde scholierendebat in Ermelo was maar voor de zes gevestigde politieke partijen het bekende kliekje in het gemeentehuis. Er zat dus een addertje onder deze Ermelose heide......

De adjunct directeur van deze Christelijke? school stond achter in de zaal naast Hop en Hop vroeg hem. Ik ben uitgenodigd voor het debat maar is het ook de bedoeling dat ik meedoe aan het debat want er staan maar zes stoelen op het podium. De adjunct directeur van CHRISTELIJK? College Groevenbeek schrok zichtbaar. Hij spoedde zich naar de CDA organisatie en kwam terug met een zielig figuur van de CDA organisatie. Wilt u ook meedoen meneer Hop aan het debat?

 

 

Foto van het podium met zes lege stoelen. Wat voor verrotte mentaliteit moet je als Ermelose politicus hebben om DOODZWIJGEND aan een politiek debat mee te willen doen waar je concurrent Groep Hop van wordt uitgesloten. Informant Jeanne Dijkstra heeft ook hier weer gelijk het gevestigde kliekje in het Ermelose gemeentehuis doet volop mee om Groep Hop kost wat kost dood te zwijgen.

Foto's

Bekijk hun uitgestreken gezichten op het podium vrolijk en blij over de vernedering van Hop voor de ogen van honderden scholieren in het Ermelose voortgezet onderwijs.

 

 

 

Hop antwoordde ik zie al hoe het weer gaat. Hij verliet gelijk de zaal. Een compliment voor de "smerige streken" van het Christelijke? ERMELOSE CDA en het Christelijk? College Groevenbeek. Ik was er inderdaad ingetrapt.

De moraal van dit verhaal is dat leerlingen en hun ouders inmiddels dienen te weten hoe hun kroost met CDA-CHRISTELIJK-TUNNELVISIE-onderwijs les in maatschappijleer en het voeren van debatten krijgen door uitdagers uit te sluiten. Daarnaast is het natuurlijk weerzinwekkend dat bestuurders en directie van een CHRISTELIJK? college Groevenbeek aan CDA-CHRISTELIJK-TUNNELVISIE-onderwijs in CHRISTELIJK? voortgezet onderwijs wil meewerken. Dat geeft ook te denken over de kwaliteit van het soort CHRISTELIJK? VOORTGEZET ONDERWIJS MAATSCHAPPIJLEER op Groevenbeek Ermelo. Leerlingen denk na en loop niet met een groene sjaal achter de CDA kudde aan. Dan stap je ook niet in de stront die deze kudde voor je achterlaat wanneer je deze school verlaat.

Huis-, tuin- en keukenlogica Hop. Het is slimmer de CDA-CHRISTELIJK-TUNNELVISIE-onderwijs les in maatschappijleer bij Groevenbeek te vervangen door het programmapunt van Groep Hop "Behalen theorie bromfietscertificaat in het voortgezet onderwijs". Dat is ook goed voor de verkeersveiligheid en daar heb je in je verdere leventje echt wat aan.

 

 

Doodzwijgen Groep Hop overal zichtbaar op de Veluwe met vernielen Groep Hop verkiezingsposters

Geschiedenis. Groep Hop moest kost wat kost worden doodgezwegen en daarom werden over al Gelderland de posters van Groep Hop van de borden gerukt en overplakt
1 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Politiek proces tegen Hop Ermelo met een voor de Staat weerzinwekkend partijdig rechter I
Na indienen van klachten wordt Hop met "gefabriceerd bewijs", "succesvolle tegenwerking" en "geheim overleg" aangepakt.
Stemwijzer 2007 Groep Hop deed niet mee aan de Stemwijzer provinciale verkiezingen Gelderland omdat het belangrijkste verschil Groep Hop met alle andere partijen -Groep Hop wil de provincie Gelderland opheffen- niet in de Stemwijzer werd opgenomen. Het niet opnemen van programma verschillen is een stemwijzer truc t.b.v. de gevestigde politieke partijen als opdrachtgever van die stemwijzer.
638 Groep Hop! Het begin! Een sfeerverslag uit christelijk Ermelo en hoe (christelijke) ondernemers met Hop omgingen
646 Archief Groep Hop deed mee aan provinciale verkiezingen Gelderland in 2007
340 Een sfeerverslag van Hop. Verkiezingsposters Groep Hop worden overal in Gelderland vernield en overplakt
425 "Groep Hop wil agrarisch landschap behouden". Verkiezingsposters worden overal vernield of overplakt door CDA
561 "Groep Hop wil de jeugdzorg echt aanpakken". Verkiezingsposters worden overal vernield of overplakt door CDA
541 Doodzwijgen Groep Hop op de Veluwe IV, Verkiezingsposters Groep Hop worden overal vernield en overplakt
DIS Hoe gezellig is het wonen in zo'n christelijk? dorpje op de Veluwe met 2 CDA-burgemeesters?
PAR Hoe verlopen verkiezingen gemeenteraad in zo'n christelijk? dorpje op de Veluwe met 2 CDA-burgemeesters?
CHR Hoe verloopt een verkiezingsdebat in zo'n christelijk? dorpje op de Veluwe met 2 CDA-burgemeesters?
362 Het is verboden om losgeld te betalen aan de CDA PR commissie per gekozen raadslid. Groep Hop weigerde!
379 CDA kan alleen Groep Hop niet controleren. Groep Hop weigert betaling losgeld aan CDA PR commissie.
610 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Hop ontdekt dat ambtenaren GEZAG over inwoners en politici moeten uitoefenen
752 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Hop moet zijn mond houden van Ermelose CDA burgemeester
765 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Hoe JATTEN christelijke (CDA) bestuurders een woning van een oude gehandicapte burger!
766 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Hoe JATTEN christelijke (CDA) bestuurders in Ermelo een auto van een burger!
265 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Competentie ambtenaar die GEZAG over Hop wilde uitoefenen in de gemeente Ermelo
201 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Knippen en plakken mag in Ermelose verkiezingsformulieren
358 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Welke boom is hier ziek?
424 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Ermelose christelijke (CDA) terreur tegen bewoners recreatiewoningen
101 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Ermelose christelijke (CDA) terreur tegen bejaarde mevrouw
145 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Lawine aan onjuiste ontvangstbevestigingen gemeente Ermelo
686 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Asielzoekers hebben voorrang bij toewijzing woningen in Ermelo
665 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Politiek proces tegen Hop Ermelo met Stasi praktijken
80 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Politiek proces tegen Hop Ermelo met een voor de Staat weerzinwekkend partijdig rechter IV
Na GBA fraude gemeente Ermelo wordt Hop met "gefabriceerd bewijs", "succesvolle tegenwerking" en "geheim overleg" aangepakt.
511 Een sfeerverslag uit Ermelo van Hop. Ermelo Weekblad heeft geen ruimte om correct over milieu Project 31 van Hop te berichten
459 Kent u de geschiedenis nog van de omroepbijdrage?
218 Als je een gesubsidieerde leugen maar vaak genoeg herhaald gaat iedereen dat vanzelf als de waarheid beschouwen

 

 

 

 

Aandachtsvestiging/disclaimer. Uitsluitend de websites www.burojeugdzorg.nl/com/net/org en www.bureaujeugdzorg.nl/com/net/org zijn van J. Hop Ermelo. Met andere websites heeft hij niets te maken! J. Hop Ermelo is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voorkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze sites. Copyright © 2017 J. Hop Ermelo. Alle rechten voorbehouden.